Behangwerken geven uw huis een andere look

Behangpapier is terug van nooit echt helemaal weggeweest. U vindt tegenwoordig talloze prints, kleuren en soorten behang. Kan u niet kiezen? Laat u dan bijstaan door professioneel behanger Michaël Vaernewyck uit Ninove. Wij adviseren u graag welk behang het interessantst voor u is en zorgen nadien voor een perfect uitgevoerde plaatsing.

Mogelijkheden

Alles is mogelijk indien u beroep doet op ons, van standaard behangpapier, tot fotobehang en glasweefselbehang (vliesbehang en tasso). Ook de plaatsing verzorgen wij van A tot Z: voorbereidend werk, oud behangpapier verwijderen, opruimwerk... U hoeft zich echt nergens zorgen over te maken.

Allround decoratiebedrijf

Wenst u naast behangwerken regio Ninove ook schilderwerken te laten uitvoeren? Dan kan decorateur Michaël Vaernewyck ook daar voor zorgen.
Wij zijn een allround decoratiebedrijf dat uw volledige woning in een oogopslag aan een metamorfose kan onderwerpen. Gemakkelijker kan niet!

Slaap op beide oren en doe beroep op ons vakmanschap. Bel ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan.


Vaernewyck Michael
Polderbaan 61 B1
9400 Ninove- België
Ligging
Gsm: 0470 62 23 61
michael_vaernewyck@hotmail.be
BTW BE0632 768 018
Vaernewyck Michael - Ninove
Back to Top