Decoratiewerken: maak van uw huis een thuis

Decoratiespecialist Michaël Vaernewyck weet wat er nodig is om van elk huis een gezellige thuis te maken. Wij zijn volledig op de hoogte van de actuele trends inzake binnenhuisafwerking en voeren de bijkomende werken aan uw interieur op een professionele manier uit. Advies en degelijk vakwerk onder één dak dus! Decoratiewerken regio Ninove zijn onze specialiteit.

Raamdecoratie

Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van raamdecoratie of gordijnen? Dan adviseren wij u graag wat het beste bij de stijl van uw woning past: shutters, jaloezieën, paneelgordijnen..., voeren we een gratis opmeting uit en zorgen we voor een correcte plaatsing met oog voor detail.

Service

U kunt ons ook inschakelen voor uw schilderwerken , behangwerken, Vloerbekleding of pleisterwerken. Wanneer u dus meerdere interieurwerken wil laten uitvoeren, hoeft u slechts één expert te contacteren om op korte termijn te kunnen genieten van het volledig afgewerkte plaatje.

Bovendien geniet u bij ons van een persoonlijke service en eerlijke prijzen. Op zoek naar een specialist in decoratiewerken in regio Ninove? Bij Michaël Vaernewyck heeft u hem gevonden! Bel ons vandaag nog op en profiteer van een gratis offerte.


Vaernewyck Michael
Polderbaan 61 B1
9400 Ninove- België
Ligging
Gsm: 0470 62 23 61
michael_vaernewyck@hotmail.be
BTW BE0632 768 018
Vaernewyck Michael - Ninove
Back to Top