Schilderwerken voor bedrijven en particulieren

Uw schilderwerken regio Ninove uitbesteden aan een ervaren professional, zoals schilder Michaël Vaernewyck, is altijd een slim idee. U geniet van een knap resultaat, piekfijn afgewerkt tot in het kleinste detail.

Verfwerken

Wij werken met professionele verven van Libert paints, gebruiken degelijke materialen, nemen alle voorbereidend en opruimwerk voor onze rekening én u spaart een hoop tijd en moeite uit. Kortom: Als u beroep doet op Michaël Vaernewyck slaapt u op beide oren en geniet u van een langdurig mooi resultaat.

Al meer dan 10 jaar is deze huisschilder gespecialiseerd in allerhande verfwerken. Zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken nemen wij voor onze rekening. Muren, plafonds, garagepoorten, ramen of gevels: vertel ons wat u wenst en wij zorgen ervoor!

 

Particulieren en Bedrijven

Niet alleen particulieren kunnen bij ons aankloppen, maar ook bedrijven kunnen ons inschakelen als schilder. Zo beschikken wij over een spuitmachine waarmee we kunnen verfspuiten. Ideaal voor de industrie.

Kleine of grote verfprojecten in regio rond Gent, Brussel en Aalst of nog verder weg? Laat het ons weten.

Wij helpen u met veel plezier voort. Aarzel dus niet, maar doe beroep op de expertise van Michaël Vaernewyck uit Ninove voor uw verfwerken.
Bel ons gerust op voor een gratis offerte.


Vaernewyck Michael
Polderbaan 61 B1
9400 Ninove- België
Ligging
Gsm: 0470 62 23 61
michael_vaernewyck@hotmail.be
BTW BE0632 768 018
Vaernewyck Michael - Ninove
Back to Top